Посуд


Моделі, яких немає в наявності

Турки, гейзерні кавоварки


Ємності для сипучих продуктів


Кухонні дошки


Килимки та підставки для сервірування


Підноси


Глечики, графини, набори для напоїв


Набори для фондю, марміти


Ємності для морозилок


Ємності для мікрохвильовок


Текстиль для кухні


Моделі, які зняті з виробництва

Килимки та підставки для сервірування


Ємності для морозилок


Кухонную, из нержавеющей стали, фарфоровую по вигідним цінам представлені в нашому інтернет-магазині. Ви можете купити потрібну модель в Києві, Вінниці, Львові, а також з доставкою по всій Україні.

Яка господиня не любить якісний посуд, особливо якщо її багато на кухні? Сьогодні продаж посуду займає лідируючі позиції на ринку, а ціна може коливатися від десяти гривень до кількох тисяч. Для багатьох жінок посуд грає що є не найважливішу роль для приготування смачних страв, тому покупка таких помічників стало мало не складним арифметичним завданням. Яке покриття вибрати, який бренд і що буде вигідніше і зручніше - сотейник або сковорідка. Тут важливо все: об'єм, матеріал, нагріваються чи ручки, кількість шарів дна, чи довго прослужить посуд і чи не втратить вона свій зовнішній вигляд, після першого використання.

В основному її поділяють за матеріалом, з якого її виготовили. Найпопулярніша - це посуд з нержавіючої сталі. Вона абсолютно безпечна для здоров'я, не виділяє шкідливих речовин при приготуванні. Раніше особливою популярністю користувалася також алюмінієвий посуд, але при приготуванні кислих і гострих страв з алюмінію можуть виділятися шкідливі речовини, але вона хороша для молочних продуктів. Емальований посуд відмінно підходить для щоденного використання, а також у ній зручно робити засолювання. Єдиний мінус - це крихке емалеве покриття, яке піддається сколів. Керамічний посуд і жаростійкий скляний коштує не дешево, але вона дуже безпечна для приготування їжі. У чавунному посуді найкраще гасити.

Важливо звернути увагу на товщину матеріалу сковорід і каструль. Вироби з тонким дном і стінками при нагріванні деформуються, їжа пригорає, а посуд нагрівається дуже швидко. Рекомендується купувати посуд з товщиною стінки більше 2 мм. Ручки можуть бути приклепаними і привареними, краще віддавати перевагу цільним привареним ручкам. Обсяг вибирається залежно від потреб Вашої родини.

Увійти
Згорнути панель